Over ons

Niet zomaar
Expediteurs

We hebben decennia ervaring als expediteurs. En dat is te merken! Uit talloze opties weten wij de juiste oplossing te bieden welke het beste aansluit op de wensen van onze klanten. Jij de vraag, wij het aanbod!

The corner of a shipping container against a blue sky

Ons Doel

Doen Waar We Goed in Zijn

Wij worden blij van het werk wat we doen en we zijn dankbaar dat we dat kunnen zeggen, want niet iedereen kan dat. Die dankbaarheid uit zich in een enthousiasme en gedrevenheid die je bijna nergens meer vindt. Bij IQargo staan we voor je in de spits en daar houden we van. Wij willen doen waar we goed in zijn, zodat jij dat ook kan blijven doen.

2020
YEAR FOUNDED

IQargo is jong, maar niet van gisteren. Dankzij heel veel hard werken zijn we bijna exponentieel gegroeid sinds ons allereerste begin.

3000+
SHipments

Jij bent niet de eerste die besluit om je vracht toe te vertrouwen aan ons en je zal ook zeker niet de laatste zijn. Toch geven wij jou de aandacht die je nodig hebt.

A rig driver with a large steering wheel in his hand

Hoe het begon

Wij dachten: dit kan beter

Maarten en Jordy waren al jaren collega's bij hetzelfde expediteurs-bedrijf toen ze samen besloten: dit kan beter.
Samen namen ze de proef op de som en zijn ze IQargo begonnen. Sindsdien is IQargo gegroeid en nog steeds groter aan het worden. IQargo heeft een kantoor in Hoofddorp, vlakbij het dynamische Schiphol, waar Maarten en Jordy zich nog steeds als een vis in het water voelen.

The corner of a shipping container against a blue sky

Partnerships

Trotse partners

IQargo is trotse partner van IATA en Fenex.

IATA is de internationale brancheorganisatie voor de luchtvaart die al bijna 75 jaar betrouwbare, efficiënte en economische luchttransportdiensten faciliteert. IQargo is geaccrediteerd agent, waarmee IATA bevestigd dat we de kennis en expertise in huis hebben die nodig is om luchtvracht te boeken en versturen volgens alle internationale normen en regelgeving. Via IATA  blijven we op de hoogte omtrent alle informatie over regelgeving, beleid en best practices, hebben we toegang tot een wereldwijd betrouwbaar netwerk en zijn wij één van de eerste die de mogelijkheid krijgen deel te nemen aan innoverende ontwikkelingen in ons veld.

Fenex is de Nederlandse brancheorganisatie voor expeditie en logistiek. Zij brengen ondernemingen in contact met de juiste expediteur voor hun klus. Fenex staat garant voor de kwaliteit en betrouwbaarheid van IQargo. Daarnaast biedt Fenex uitstekende hulp bij het oplossen van complexe vraagstukken en vertegenwoordigt zij de belangen van haar leden op nationaal en internationaal niveau, om zo een gunstig ondernemersklimaat te faciliteren.

Ontdek de verstandige keuze in de markt van logistieke oplossingen.

Alleen de praktijk zal onze beweringen over onze kwaliteiten bewijzen. Neem direct contact met ons op om te ervaren hoe het is als
IQargo voor je werkt.

Our People

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy.

Our Values

Push Boundaries

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique.

Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Get in Touch

Win Together

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique.

Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem

See Services

Constantly Learn

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor.

Interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Learn More

Offices across the globe.

AUD

NYC

CHN

EU